Mahuna žuta

Kuhajte s ovim proizvodom

Mahune kao i mnoge druge grahorice i mahunarke potječu iz Srednje i Južne Amerike te su stoljećima bile glavni izvor bjelančevina mnogim pripadnicima indijanskih plemena. Ovo povrće zanimljivog oblika može se u rukama kreativnih kuhara i kuharica pretvoriti u pravu gastronomsku deliciju.

Ledo mahune dostupne su tijekom cijele godine i jednostavne za pripremu. Zasigurno se iz djetinjstva sjećate bakinih ukusnih variva od mahuna, o kojima i danas maštate. No, mahune se mogu pripremiti na različite načine kuhane ili pržene te će oplemeniti sočan mesni odrezak, file od ribe, tjesteninu ili rižoto.

Također, sastavni su dio poznate francuske osvježavajuće salate Nicosie s tunom, zelenom salatom, kuhanim jajima, maslinama, rajčicama i začinima.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 114 kJ / 27 kcal
Bjelančevine 1,5 g
Ugljikohidrati 3,5 g
Masti 0,2 g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mahune je potrebno kuhati u loncu 10 do 12 minuta ili pirjati na tavi 10 do 15 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!