Gamberi s povrćem u woku

  • 30 min
  • Jednostavno
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Rižu s kurkumom kuhati u 2,5 puta većoj količini vode 15-18 min na laganom plamenu dok ne omekša i upije svu vodu.
    2. Na maslinovom ulju u woku 2-3 min pržiti gambere, a zatim dodati luk, mahune, carsku mješavinu i tikvice. Začiniti umakom od soje pa pirjati još 10-15 min. Uz povremeno miješanje.
    3. Kada je riža kuhana umiješati je u wok s povrćem i gamberima. Po potrebi dodati još malo umaka od soje ili žličicu maslinovog ulja.

    Ledo detoksikacijski meni

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!