Hrskave spirale s pancetom
- 45 min
- Jednostavno
- Za 24 spirale
Željeli smo naše vjerne potrošače nagraditi još jednom dodatnom koristi – POKLONITI IM VRIJEME – tako da značajno smanjimo vrijeme odmrzavanja Ledo Lisnatog Tijesta sa 120 minuta na sada potrebnih 80 minuta. Zadržana je jednaka receptura kao i broj slojeva razlistavanja tako da garantiramo poznati okus i hrskavost.
Pogledajte ideje za pripremu Ledo lisnatog tijesta
| Hranjiva vrijednost | na 100g* |
|---|---|
| Energija | 1564 kJ /375 kcal |
| Mast | 24 g |
| od kojih zasićene masne kiseline | 13 g |
| Ugljikohidrati | 34 g |
| od kojih šećeri | 0,5 g |
| Vlakna | 1,6 g |
| Bjelančevine | 5,0 g |
| Sol | 0,69 g |
Željenu količinu tijesta izvadite iz ambalaže, ploče tijesta razdvojite, prekrijte folijom i ostavite na sobnoj temperaturi da se odmrznu oko 80 minuta. Odmrznuto tijesto razvaljajte na površini prethodno posutoj brašnom do određene debljine, ovisno o vrsti proizvoda koji pripremate. Možte ga koristiti za izradu slatkih ili slanih prozvoda, savijača, prutića ili kremšnita. Razvaljano tijesto ravnomjerno probodite vilicom, nadjenite željenim nadjevom i oblikujte. Pripremljeni proizvod stavite na lim prekriven papirom za pečnje i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici, na srednjoj razini, na temperaturi 200C (pećnica s gornjim i donjim zagrijavanjem) otprilike 20 - 30 minuta, dok proizvod ne poprimi zlatno žutu boju, a ovisno o vrsti i veličini proizvoda koji pripremate. S obzirom na odstupanja u karakteristikama kuhinjskih uređaja, prilagodite vrijeme i temperaturu pećnici koja se koristi i količini proizvoda koji se peče. Uvjerite se prije konzumacije da je proizvod potpuno termički obrađen.
Ledo tijesto sadrži samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete.