Da biste otkrili najveće kulinarske tajne, ponekad morate otvoriti – škrinju. Zavirite u LEDO škrinju i odaberite Ledo smrznuta tijesta s kojima možete napraviti što god vam srce poželi.
Kad poželite uživati u lisnatom tijestu, što vam prvo padne na um? Možda da ćete morati satima mijesiti, hladiti i iznova raditi slojeve tijesta, pitajući se jeste li ih preklopili svaki put u istom smjeru? Uštedite si vrijeme i živce – samo posegnite za Ledo lisnatim tijestom.
Ledo lisnato tijesto idealan je odabir za izradu savijača, kremšnita ili košarica sa slanim punjenjem, poput ovih ukusnih, slanih muffin košarica.
Potrebno ga je samo odmrznuti na sobnoj temperaturi, pobrašniti podlogu i uz minimalan trud ga razvaljati na željenu debljinu. Prije pripreme tijesto ravnomjerno izbockajte vilicom kako bi svaki puta bilo savršeno pečeno i hrskavo.
Uz Ledo lisnato tijesto uštedite na vremenu te s jednako lakoćom pripremite ukusna slana predjela i slatke deserte. Okupljeni oko stola neće kriti oduševljenje stavite li pred njih tanjur pun slanih zavijutaka s pancetom. Ove hrskave spirale oduzet će vam pola sata vremena, a pružiti sate i sate užitka.
Dojmovi od ručka sigurno će se lakše slegnuti poslužite li za kraj ovu osvježavajuću i laganu pitu od malina.
Doručak je najvažniji obrok u danu, ali tko kaže da mora biti i najdosadniji? Poigrajte se i započnite dan uz neobično jaje na oko. Pogledajte kako ga napraviti na posve nov način.
Volite li ujutro, uz kavu ili čaj, nešto slatko, ružice od jabuka i lisnatog tijesta odličan su odabir. Bit će ukusne i kao poslijepodnevni zalogaj uz čaj. Naravno, ako koja ostane.
Jesmo li već spomenuli kako uz Ledo lisnato tijesto možete sve? Čak i izjaviti ljubav na originalan način, uz ova preslatka srca od lisnatog tijesta.
Ovisno o jelu koje pripremate, lisnate delicije pecite između 15 i 45 minuta, u pećnici zagrijanoj na 200 do 220 stupnjeva. Slatka jela možete ukrasiti šećerom u prahu, dok će uz slana idealno pasati vrhnje ili jogurt.
Uz Ledo lisnato tijesto, priprema je lagana, a odabir jela prestaje biti težak. Što možete s njima napraviti? Što god vam padne na pamet!
Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom