Pratite naše zanimljive recepte s Ledo ribom - svakog četvrtka tijekom Korizme dajemo vam ideju što pripremiti u petak.
Stiže period Korizme kad većina ljudi poseže za češćom konzumacijom ribe. Petak je prema tradiciji dan kad se priprema riba. Kako vam ne bi nedostajalo ideja za maštovite recepte, pripremili smo vam seriju ribljih jela koje ćete na našim stranicama moći pratiti svakog četvrtka sve do Uskrsa.
Hranjive, fine i balansirane recepte možete pogledati na našoj web stranici te svakog petka uživati u delicijama Ledo ribe.
OVDJE pogledajte sve riblje recepte
Priprema ribljih jela uz Ledo savjete vrlo je jednostavna, a zahvaljujući metodi brzog smrzavanja riba zadržava sve potrebne hranjive sastojke te je dostupna tijekom cijele godine.
Ledo riba već je unaprijed filetirana i očišćena, što ujedno znatno skraćuje i vrijeme pripreme.
Prema preporuci nutricionista ribu bi bilo poželjno konzumirati barem dva puta tjedno. No, kad se jednom upustite u avanturu pripreme ribljih specijaliteta uz Ledo, poželjet ćete jesti ribu svakog dana, a ne samo petkom!
Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom