Brancin sa tikvicama i krumpirom

  • 1h + odmrzavanje
  • Srednje
  • 2-3 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo brancine odmrznite.
    2. Krumpire pomiješajte sa soli, paprom i malo maslinova ulja pa ih rasporedite u posudu u kojoj ćete peći brancine.
    3. Brancine posušite kuhinjskim ubrusom, posolite, popaprite i premažite maslinovim uljem.
    4. Brancine složite na krumpir i pecite u zagrijanoj pećnici na 190°C prekriveno folijom 15 min.
    5. Tikvice narežite na kolute, začinite sa češnjakom narezanim na ploškice i prelijte sa maslinovim uljem.
    6. Maknite foliju sa ribe, dodajte tikvice i pecite još 10 min na najvišoj razini u pećnici.
    7. Poslužite uz svježu, hrskavu salatu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!