Brancin sa povrćem

  • 60 min
  • Srednje
  • 2 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo brancin odmrznite pa ga posušite kuhinjskim ubrusom i začinite sa soli i paprom.
    2. Papriku, poriluk i mrkvu narežite na tanke prutiće, a rikolu operite i ocijedite.
    3. Brancine premažite maslinovim uljem i ispecite na grill tavi.
    4. U wok na maslinovo ulje dodajte svježe naribani đumbir i povrće (dio mrkve i poriluka ostavite sa strane), kratko ga prepržite da ostane al dente, začinite ga sa soli, paprom i kurkumom.
    5. Rikolu začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem i limunovim sokom, dodajte mrkvu i poriluk pa dobro promiješajte.
    6. Pečeni brancin poslužite uz povrće iz woka i rikolu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!