Riblja juha sa bakalarom

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo bakalar filete odmrznite.
    2. Povrće (osim rajčice i luka) narežite na kocke.
    3. Na maslinovom ulju kratko popržite povrće, prelijte sa vodom, dodajte rajčicu, luk i polovicu peršinovog lista (cijelog). Posolite i popaprite.
    4. Kada je povrće al dente dodajte Ledo bakalar filete i podlijte hladnom vodom tako da prekrijete ribu.
    5. Ribu kuhajte 10 min nakon što voda zakuha.
    6. Iz juhe izvadite luk, rajčicu i peršinov list, po potrebi dodajte soli i papra.
    7. Pri posluživanju juhu začinite sa maslinovim uljem i svježe nasjeckanim peršinovim listom.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!