Matejka Buča: Okruglice od bakalara u šalši

  • 30-45 min
  • Jednostavno
  • 2-4
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo bakalar otopite i usitnite u multipraktiku pa pomiješajte s usitnjenim lukom i dva češnja češnjaka. Dodajte jaje, pola žličice senfa, sol, papar i krušne mrvice ili usitnjenu sredinu odstajalog kruha. Oblikujte okruglice uz pomoć malo brašna pa ih kratko prepecite na vrućem ulju.
    2. Izvadite, pa na istom ulju 5 - 6 minuta dinstajte sitno sjeckani luk. Dodajte sitno sjeckani češnjak pa zalijte pireom rajčice. Začinite origanom, soli i paprom te dodajte žličicu - dvije meda (možete i jedan list lovora).
    3. Vratite okuglice u umak i kuhajte 15-ak minuta.
    4. Poslužite s Veggie Love mješavinom po ukusu koju pripremite prema uputama na pakiranju. I to je to, dobar tek!

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!