Bakalar na bijelo (pašteta)

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 8 - 10 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Servirati uz topli prepečeni kruh

Priprema:

    Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

    1. Bakalar kuhajte 10-15 minuta u vodi u koju ste prethodno dodali sol, lovor, malo maslinovog ulja i 2 režnja češnjaka.
    2. Kad je kuhan izvaditi ga u posudu u kojoj ste kratko popržili češnjak na maslinovom ulju. Posolite, popaprite i dobro ga usitnite uz dodavanje ulja dok ne dobijete kremastu masu.
    3. Pred kraj kuhanja dodajte sitno nasjeckan peršin.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!