Bakalar kuhajte 10-15 minuta u vodi u koju ste prethodno dodali sol, lovor, malo maslinovog ulja i 2 režnja češnjaka.
Kad je kuhan izvaditi ga u posudu u kojoj ste kratko popržili češnjak na maslinovom ulju. Posolite, popaprite i dobro ga usitnite uz dodavanje ulja dok ne dobijete kremastu masu.
Pred kraj kuhanja dodajte sitno nasjeckan peršin.
Fileti i odresci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: