Meksička salata od svinjetine i povrća

  • 4 sata
  • Srednje
  • Za 4 - 6 osoba:
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Servirajte uz krekere.

Priprema:
    1. Na početku napravite tzv. meksičku kremu tako da u zdjelicu stavite kiselo i slatko vrhnje te žličicu soli, sve dobro promiješajte i prekrijte plastičnom folijom. Ostavite na sobnoj temperaturi 3 sata.
    2. Komade svinjetine kuhajte u vodi kojoj ste dodali luk, korijander i žličicu soli sve dok meso ne omekša.
    3. U drugoj posudi stavite kuhati krumpir te mu nakon 5 minuta dodajte Ledo meksičku mješavinu. Kuhate još 10-15 minuta. Ocijedite povrće i posolite ga.
    4. Kuhanu svinjetinu narežite na trakice i pomiješajte s povrćem. Dodajte meksičku kremu, majonezu, ljute papričice, po želji octa i začinite solju i paprom.  
    5. Promiješajte dobro sastojke i stavite salatu u hladnjak na pola sata.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!