Na početku napravite tzv. meksičku kremu tako da u zdjelicu stavite kiselo i slatko vrhnje te žličicu soli, sve dobro promiješajte i prekrijte plastičnom folijom. Ostavite na sobnoj temperaturi 3 sata.
Komade svinjetine kuhajte u vodi kojoj ste dodali luk, korijander i žličicu soli sve dok meso ne omekša.
U drugoj posudi stavite kuhati krumpir te mu nakon 5 minuta dodajte Ledo meksičku mješavinu. Kuhate još 10-15 minuta. Ocijedite povrće i posolite ga.
Kuhanu svinjetinu narežite na trakice i pomiješajte s povrćem. Dodajte meksičku kremu, majonezu, ljute papričice, po želji octa i začinite solju i paprom.
Promiješajte dobro sastojke i stavite salatu u hladnjak na pola sata.
Nezačinjene mješavine povrća
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: