Islandska riblja juha

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U većoj posudi na ulju pirjati luk i krumpir.
    2. Dodati češnjak, majčinu dušicu i vodu pa kuhati 10 min. Potom dodati Carsku mješavinu (mrkva, brokula i cvjetača ) te kuhati 5 minuta.
    3. Manje komade bakalara dodati u juhu, začiniti limunovim sokom,umiješati zobeno vrhnje i kuhati 5-7 min.
    4. Servirati sa svježim peršinom i kockicama preprženog kruha.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!