Bakalar na crveno (brudet)

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

    1. Na maslinovom ulju pirjajte krupnije narezan luk, sitno sjeckan češnjak i peršin te rajčicu sve dok ne dobijete gušći umak.
    2. Na umak složite bakalar izrezan na srednje velike komade, ploške krumpira
      (ili kocke) i tako u slojeve. Dodajte vodu da prekrije ribu i krumpir, zatim lovor, sol i papar.
    3. Nakon par minuta dodajte bijelo vino i kuhajte dok krumpir ne omekša.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!