Bakalar Genovese

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Mrkvu, luk, celer i češnjak sitno nasjeckajte i pirjajte na maslinovom ulju.
    2. Dodajte manje komade bakalara, pinjole i sitno nasjeckane gljive.
    3. Dodajte bijelo vino, sol, krumpir i rajčicu te kuhajte na laganoj temperaturi 30 min. Po potrebi dodajte malo vode.
    4. Neposredno pred serviranje dodajte crne masline.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!