Riblja juha

  • 35 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Direktno u vodu dodati smrznutu ribu i kuhati 10ak minuta dok se riba ne počne listati.
    2. Ribu izvaditi, a juhu procijediti i nju ubaciti povrće, luk i rižu.
    3. U međuvremenu, ribu očistiti od eventualnih kostiju i natrgati ju na manje komadiće te ju vratiti u juhu.
    4. Uliti malo maslinova ulja, začiniti i posuti svježim peršinovim listom, skinuti s vatre i poslužiti. 

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!