Njoki u umaku od tartufa

  • 20 min
  • Srednje
  • za 4 osobe:
Autor luka
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Njoke kuhajte u većoj količini ključale vode. Kada isplivaju na površinu kuhajte ih još 2-3 min. Maknite sa vatre I ostavite u vodi.
    2. U drugoj posudi zagrijte vrhnje za kuhanje sa maslacem, kremom od tartufa. Posolite I popaprite.
    3. Kada se umak zagrije, izvadite njoke pomoću šupljikave žlice I dodajte u tavu sa umakom. Dodajte parmezan I promiješajte.

Bazna tijesta

Ledo tijesto sadrži samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!