Njoki u umaku od rajčice i tikvica

  • 30 min
  • Jednostavno
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na propirjani češnjak dodati povrće, začiniti i pirjati.
    2. Kad je umak gotov, umiješati kuhane njoke i posuti parmezanom.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!