Crveni Bodečnjak u rajčici

  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Nakon odmrzavanja ribu isperite i očistite od ostatka utrobe
    2. U većoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte luk, češnjak, začinsko bilje i ljutu papriku.
    3. Kad luk omekša dodajte rajčice, sol i papar te kuhati nepokriveno oko 15 min.
    4. Ribu stavite u drugu posudu za kuhanje.
    5. Kad je umak gotov, prelijte preko ribe i kuhajte ju oko 10 min. dok nije sasvim kuhana.
    6. Ukrasite peršinom i odmah servirajte.

Cijela riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!