Brodet sa rajčicom

  • 120 min
  • Srednje
  • 8-10 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ribu odmrznite i narežite na veće komade.
    2. Na maslinovom ulju prepržite nasjeckani luk, kada se zastakli dodajte češnjak i kratko propirjajte.
    3. Pelate usitnite i dodajte luku, posolite, popaprite i dodajte lovorov list. Pirjajte 10-tak min.
    4. U rajčicu dodajte ribu i prelijte vodom. Poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 45 min.
    5. Pred kraj kuhanja dodajte vino, jelo posipajte sjeckanim peršinom i poslužite uz kuhanu palentu.

Cijela riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!