Papalina

Kuhajte s ovim proizvodom

Ledo Papalina dolazi iz divljeg ulova, bogata je bjelančevinama i omega 3 masnim kiselinama. Papalina je vrlo popularna u mediteranskoj kuhinji. Može se jesti cijela s kostima pri čemu se u organizam unosi dodatna količina kalcija. Ledo papalina dostupna je tijekom cijele godine i vrlo je jednostavna za pripremu. Namijenjena je ljubiteljima male, sitne ribe te se odlično uklapa u ribarske večeri i zabave.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energija 1139 kJ/274 kcal
Masti 20 g
- od kojih zasićene masne kiseline 3,6 g
- jednostruko nezasićene masne kiseline 7,17 g
- višestruko nezasićene masne kiseline 8,31 g
Ugljikohidrati 5 g
- od kojih šećeri <0,5 g
Bjelančevine 19 g
Sol 4,3 g
Prosječna vrijednost omega 3 masnih kiselina (EPA+DHA) u 100g: 808 mg
*izraženo na proizvod pripremljen prema prijedlogu pripreme proizvođača
Priprema

Nakon odmrzavanja papalinu isperite i osušite prije pripreme. Papalinu (100 g) tada pecite na srednje jakoj vatri oko 5 minuta koristeći grill tavu premazanu maslinovim uljem (4 g).

Ledo svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke i ostaje ukusna i svježa kao na dan kad je ulovljena.

Cijela riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Svježe smrznuta riba

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!