Rezance skuhati prema uputama s pakiranja, ocijediti i isprati pod mlazom hladne vode.
Umiješati im 1 žlicu maslinovog ulja. Smrznute gambere i dagnje proprati pod mlazom mlake vode, dobro ih posušiti i pirjati 10-15 minuta na 2 žlice maslinovog ulja. Pokapati ih sokom polovice limuna i začiniti paprom.
Na biljnom ulju pirjati mješavinu mrkve i graška, usitnjeni češnjak i đumbir 10-15 minuta, a potom im dodati rezance te gambere i dagnje.
U šalici pomiješati vodu, sojin umak i gustin pa ovu smjesu dodajti ostalim sastojcima i sve skupa pirjati još 2 minute kako bi se dodana tekućina zgusnula. Poslužiti toplo.
Nezačinjene mješavine povrća
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: