Svinjetinu narezati na kockice, začiniti soli i paprom i popeći u woku ili tavi s debljim dnom na ulju uz češnjak i đumbir.
Termički obraditi 10 minuta na malo jačoj vatri uz redovito miješanje.
Mesu pridružiti mješavinu povrća, začiniti je soli i paprom te nastaviti s pirjanjem sljedećih 10 minuta. U šalici pomiješati vodu, sojin umak i gustin pa ih dodati mesu i povrću te sve skupa pirjati oko 2 minute – dok se dodana tekućina ne zgusne.
Poslužiti odmah, primjerice uz rižu.
Nezačinjene mješavine povrća
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: