Tikvicu i papriku narežite na kockice, a luk na tanke prutiće.
Nauljite vatrostalnu posudu pa u nju posložite tikvice, slanutak, papriku i luk. Sve posolite, posipajte dimljenom paprikom te dobro promiješajte.
Na začinjeno povrće posložite pripremljene lignje. Na kraju dodajte cherry rajčice i masline. Sve još malo posolite, popaprite te poškropite s maslinovim uljem.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva, 20 minuta.
Dok se lignje peku sitno nasjeckajte češnjak i peršin te ih izmiješajte s maslinovim uljem.
Pečene lignje posipajte s mješavinom češnjaka i peršina.
Mekušci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: