Smrznute gambere isprati pod mlazom mlake vode, dobro osušiti pa popeći s usitnjenim češnjakom i đumbirom u tavi na 2 žlice maslinovog ulja 10-15 minuta.
U loncu u mješavini povrtnog temeljca i vode 10 minuta kuhati mješavinu smrznutog graška i mrkve te tofu.
Na početku kuhanja začiniti soli i paprom, a pred kraj dodati rižine rezance. Kada se rižini rezanci skuhaju, u juhu dodati gambere i poslužite.
Nezačinjene mješavine povrća
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: