Piletinu narezati na tanke trakice, posoliti i popapriti te marinirati u sastojcima za marinadu oko 15 minuta.
Rezance kuhati prema uputama s pakiranja, procijediti ih, isprati hladnom vodom pa u njih umiješati 1 žlicu maslinovog ulja.
Dobro zagrijate 1 žlicu ulja na malo jačoj vatri i popržiti meso nekoliko minuta pa izvaditi iz posude (najbolje wok) i očistiti ju. Potom zagrijati 2 žlice ulja i pirjati usitnjeni češnjak i mješavinu povrća na malo jačoj vatri 5 minuta.
Povrću pridružiteirezance, sojin umak, vino i šećer te začiniti sa soli i paprom. Pirjati daljnje 3 minute pa u posudu vratiti piletinu i termički obraditi još oko 5 minuta, odnosno dok piletina ne bude gotova. Poslužiti toplo.
Nezačinjene mješavine povrća
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: