Chow mein

  • 35 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Piletinu narezati na tanke trakice, posoliti i popapriti te marinirati u sastojcima za marinadu oko 15 minuta.
    2. Rezance kuhati prema uputama s pakiranja, procijediti ih, isprati hladnom vodom pa u njih umiješati 1 žlicu maslinovog ulja.
    3. Dobro zagrijate 1 žlicu ulja na malo jačoj vatri i popržiti meso nekoliko minuta pa izvaditi iz posude (najbolje wok) i očistiti ju. Potom zagrijati 2 žlice ulja i pirjati usitnjeni češnjak i mješavinu povrća na malo jačoj vatri 5 minuta.
    4. Povrću pridružiteirezance, sojin umak, vino i šećer te začiniti sa soli i paprom. Pirjati daljnje 3 minute pa u posudu vratiti piletinu i termički obraditi još oko 5 minuta, odnosno dok piletina ne bude gotova. Poslužiti toplo.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!