Buzara od lignji

  • 15 min + odmrzavanje
  • Jednostavno
  • Za 3 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Poslužite uz krišku limuna i tostirani bijeli kruh ili pirjanu rižu.

Priprema:
    1. Odmrznite lignje i sitno nasjeckajte češnjak i peršin.
    2. Na maslinovom ulju 1 minutu popržite češnjak pa dodajte peršin i lignje. Lignje pecite nekoliko minuta pa ih podlijte s vinom.
    3. Lignje začinite soli i paprom te ih kuhajte poklopljene još oko 5 minuta uz povremeno miješanje.

Mekušci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!