Ljetni praznici su završili i vratili ste se u uobičajenu gužvu i rutinu. Uz sve obaveze i usklađivanje dnevnog ritma mlađih i starijih članova obitelji, svaki dan se pojavljuje i ono neizbježno pitanje – „A što ćemo jesti?“
Ponekad to pitanje umara i najradije biste kliknuli na prvu aplikaciju za dostavu, no, ipak, voljeli biste da vaša obitelj i tijekom školskog i radnog tjedna pojede tople i ukusne namirnice.
Za recepte bez stresa tu su zato Ledo Panirani štapići bakalara, koji mogu biti spremni za 3-5 minute u fritezi ili za 15-ak minuta u pećnici, ako želite malo uštedjeti na ulju. Osim toga, panirani štapići sadrže 65% mesa atlantskog bakalara, no, ne sadrže konzervanse, dodane boje, arome i pojačivače okusa. U njima čak nema ni tragova kostiju bakalara pa su pogodni i za najmlađe ukućane.
A što bolje pristaje uz hrskavu ribu nego krumpirići. Ako želite isprobati nešto novo, Ledo Rebrasti krumpirići brzo se pripremaju, a i zabavnog su oblika kojem je teško odoljeti. Njihov poseban rez idealan je za umakanje u različite umake.
I baš zbog toga mi smo ih odlučili poslužiti uz kremu od avokada. Osim zrelog avokada, trebat će vam tek nekoliko uobičajenih sastojaka i 10-ak minuta vremena kako biste izmiksali kremu savršenu za umakanje i ribljih štapića i krumpirića, a njezin blagi okus odgovarat će cijeloj obitelji.
Recept: Panirani štapići bakalara i rebrasti krumpir s kremom od avokada
Pogledajte video recept: Panirani štapići bakalara i rebrasti krumpir s kremom od avokada
Znamo da djeca vole sve što je panirano i hrskavo pa rješenje za još jedan jednostavan, a ukusan riblji obrok možete pronaći u Ledo Paniranim kolutićima. Uz njih možete pripremiti klasičan Ledo Pommes frites, a sočnost ovoj kombinaciji dat će umak od rajčica koji možete pripremiti prema vlastitom ukusu i začiniti kako želite. Osim toga, u njega ćete „sakriti“ mrkvu i celer, stoga je idealan način da klincima „podvalite“ dodatno povrće.
Recept: Panirani kolutići s pommes fritesom i umakom od rajčice
A za posebno zauzete dane ili za obrok poput doručka, užine ili večere, u škrinju posegnite za Kukuruznim Ledolettama s ABC sirom. Kukuruzni posip i kremasti ABC sir glavni su aduti ovog snacka kojeg u bilo koje doba dana možete ispeći kod kuće. Ni Ledolette nije potrebno prethodno odmrzavati, a odlično će pristajati uz jednostavnu salatu od mini rajčica, krastavaca, bosiljka i limete koju će voljeti i djeca.
Recept: Kukuruzne Ledolette s ABC sirom
I zapamtite, samo opušteno i bez živciranja. Hrana je uživanje, a brzi recepti i dostupni proizvodi omogućit će vam da uživate svaki dan.