Kukuruzne Ledolette s ABC sirom i salatom od rajčica i krastavaca

  • 20min
  • Jednostavno
  • 3-4
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva Celzijusa. Ledolette posložite na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta, dok ne poprime zlatno-žutu boju.
    2. Mini rajčice narežite na polovice ili četvrtine (ovisno o veličini), a krastavac na kockice, odnosno, sve na veličinu manjeg zalogaja.
    3. Povrće stavite u zdjelu, dodajte malo soli i papra. Pokapajte maslinovim uljem i iscijeđenim sokom limete pa promiješajte.
    4. Na kraju nasjeckajte listiće svježeg bosiljka i pospite po salati.

Slana tijesta

Ledo tijesto sadrži samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!