Zelene mahune s bademima i češnjakom

  • 25 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Kuhajte smrznute mahune u blago posoljenoj kipućoj vodi oko 10 minuta. Procijedite ih, stavite u posudu za posluživanje i začinite soli i paprom prema ukusu.
    2. Bademe blanširajte 1-2 minute u kipućoj vodi, odstranite im opnu pa ih narežite na listiće ili duguljaste komadiće. Češnjak očistite i narežite ga kao i bademe.
    3. Na umjerenoj vatri na maslinovom ulju popržite bademe i češnjak oko 1 minutu, dok ne poprime zlaćanu boju. Zajedno s uljem, dodajte ih mahunama i dobro promiješajte.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!