Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva Celzijusa. Ledolette posložite na lim za pečenje i pecite dok ne postignu zlatno-žutu boju, oko 20 minuta.
Dok se Ledolette peku, u blenderu ili sjeckalici pomiješajte sastojke za preljev – grčki jogurt, majonezu, senf, svježi sok limuna, med, češnjak u granulama i grubo nasjeckane svježe začine poput peršina, bosiljka, origana (prema vlastitoj želji).
Izmiksajte sve sastojke za preljev. Možete ga raditi i u visokoj posudi pa izmiksati štapnim mikserom. Probajte izmiksani preljev i uskladite okuse prema vlastitoj želji, primjerice, ako želite da je slađe, dodajte još malo meda, ili ako vam nedostaje kiseline, dodajte još malo limuna.
Preljevom pokapajte Ledolette ili ga koristite za umakanje.
Slana tijesta
Ledo tijesto sadrži samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: