Tunu i losos preliti cijeđenim limunovim sokom i kuhati ih na pari oko 15 minuta.
Lignje narezati na kolutiće i propirjati ih na maslinovom ulju oko 5 minuta ili dok ne omekšaju.
Gotove lignje izvaditi iz posude i staviti sa strane, a u posudu dodati narezane gljive i protisnuti češnjak, zaliti vinom i pirjati dok gljive ne omekšaju.
Uliti vrhnje za kuhanje i začine i pirjati 5 minuta.
Dodati lignje i ribani parmezan, promiješati i kratko propirjati.
Tunu i losos preliti umakom i poslužiti uz kuhane mahune i ukusom po želji.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: