Svinjski vrat začinite, te ga nožem izbodite da napravite džepiće koje ćete puniti bijelim lukom, ružmarinom i karanfilićem.
Špikani vrat stavite u vatrostalnu zdjelu te dodajte povrće – glavice crnog luka, krumpir, mrkvu i Ledo Brokulu. Sve zajedno prelijte bijelim vinom i dodajte lovorov list. Zagrijte pećnicu na 200°C, te sve pecite oko 40 minuta.
Izrežite vrat na odreske, te ga servirajte uz povrće i crni kruh.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: