Pržite panirane riblje štapiće u jako zagrijanom ulju 5 – 8 minuta. Panirane štapiće nije potrebno otapati prije prženja. Kada su gotovi ocijedite ih na kuhinjskom ubrusu pa ih narežite na kriške.
Salate dobro operite i ocijedite, avokado prepolovite, ogulite i narežite na kockice. Feta sir također narežite na kockice, a cherry rajčice prepolovite.
Pomiješajte maslinovo ulje s limunovim sokom.
Na velikom tanjuru ili u zdjeli pomiješajte salate, potom dodajte avokado, feta sir i cherry rajčice.
Začinite sve mješavinom maslinovog ulja i limuna te s dobrim prstohvatom soli.
Posipajte sa sjemenkama i na kraju posložite narezane riblje štapiće.
Panirana riba
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: