Riblji štapići od 100% fileta sa začinjenom mješavinom od heljde i brokule

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 2
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pećnicu zagrijte na 220 °C. Lim obložite papirom za pečenje pa posložite riblje štapiće. Riblje štapiće pecite na gornjoj visini 15 do 17 minuta bez ventilatora ili na srednjoj 13 do 15 minuta s ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 10 minuta pečenja.
    2. Mješavinu s heljdom i brokulom stavite u neprianjajuću tavu s 3 žlice vode, bez dodavanja masnoće. Kuhajte na srednje jakoj vatri 10 minuta, miješajući.
    3. Pomiješajte narezani krastavac, grčki jogurt, nasjeckani češnjak, sol, papar i malo vlasca.
    4. Poslužite mješavinu s heljdom i brokulom, salatu od krastavaca, a pored posložite riblje štapiće. Pospite sjemenkama suncokreta i listićima mente.

Panirana riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!