Pećnicu zagrijte na 220 °C. Lim obložite papirom za pečenje pa posložite riblje štapiće. Riblje štapiće pecite na gornjoj visini 15 do 17 minuta bez ventilatora ili na srednjoj 13 do 15 minuta s ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 10 minuta pečenja.
Mješavinu s heljdom i brokulom stavite u neprianjajuću tavu s 3 žlice vode, bez dodavanja masnoće. Kuhajte na srednje jakoj vatri 10 minuta, miješajući.
Pomiješajte narezani krastavac, grčki jogurt, nasjeckani češnjak, sol, papar i malo vlasca.
Poslužite mješavinu s heljdom i brokulom, salatu od krastavaca, a pored posložite riblje štapiće. Pospite sjemenkama suncokreta i listićima mente.
Panirana riba
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: