Ražnjići od jadranskih srdela

  • 40 min
  • Srednje
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odmrznute srdele posolite po želji te ih nabodite na drvene štapiće.
    2. Na zagrijanu grill tavu stavite maslinovo ulje te pecite srdele oko 10 minuta.
    3. Krumpir ogulite, narežite na kockice i kuhajte u posoljenoj vodi.
    4. U drugoj posudi skuhajte blitvu prema uputama s pakiranja.
    5. Pečene srdele s kuhanim krumpirom i blitvom poslužite tople te ih prelijte umakom od maslinovog ulja, češnjaka i nasjeckanog peršina. Ukrasite grančicom ružmarina po želji.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!