Pileća prsa punjena špinatom i fetom

  • 50 min
  • Srednje
  • 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Poslužite s kuhanim Ledo Graškom.

Priprema:
    1. Češnjak usitnite te ga pirjajte s briketima špinata na 2 žlice maslinovog ulja 10-15 minuta.
    2. Pirjanom špinatu dodajte razmrvljeni feta sir i dobro promiješajte. Začinite s paprom prema ukusu.
    3. Pileća prsa oštrim nožem postrance razrežite po dužini, ali ne do kraja – kao da želite napraviti jedan feliki filet. Prsa nadjenite smjesom sa špinatom i fetom, preklopite ih preko nadjeva i rubove spojite čačkalicama.
    4. Nadjevene filete izvana začinite soli i paprom i svaki filet namažite 1 žlicom maslinovog ulja. Filete pecite s obje strane na grill tavi na umjerenoj vatri 10-15 minuta. Ili ih pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 30 minuta.
    5. Prije serviranja uklonite čačkalice.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!