Češnjak usitnite te ga pirjajte s briketima špinata na 2 žlice maslinovog ulja 10-15 minuta.
Pirjanom špinatu dodajte razmrvljeni feta sir i dobro promiješajte. Začinite s paprom prema ukusu.
Pileća prsa oštrim nožem postrance razrežite po dužini, ali ne do kraja – kao da želite napraviti jedan feliki filet. Prsa nadjenite smjesom sa špinatom i fetom, preklopite ih preko nadjeva i rubove spojite čačkalicama.
Nadjevene filete izvana začinite soli i paprom i svaki filet namažite 1 žlicom maslinovog ulja. Filete pecite s obje strane na grill tavi na umjerenoj vatri 10-15 minuta. Ili ih pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 30 minuta.
Prije serviranja uklonite čačkalice.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: