Orada sa roštilja sa njokima i umakom od blitve

  • 1h + odmrzavanje
  • Srednje
  • 2-3 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo oradu odmrznite i posušite kuhinjskim ubrusom.
    2. U dubljoj posudi na maslinovom ulju kratko popržite nasjeckani češnjak, dodajte Ledo blitva brikete i pirjajte 10-tak min, posolite, popaprite i dodajte limunov sok po ukusu.
    3. U kipućoj vodi kuhajte Ledo njoke dok ne isplivaju na površinu pa ih umiješajte u blitvu.
    4. Napravite marinadu od svježeg peršinovog lista, maslinovog ulja, soli, papra i malo limunovog soka.
    5. Ledo oradu ispecite na roštilju ili grill tavi, premažite ju pripremljenom marinadom i poslužite uz njoke.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!