Losos ostaviti u hladnjaku preko noći da se odledi.
Sastojke za umak dobro promiješati i ostaviti sa strane.
Losos narezati na kockice, a zatim ga usitniti u multipraktiku (5 puta po jednu sekundu).
Dodati jako sitno nasjeckan luk, kopar, hren, med, sol, papar, krušne mrvice i limunov sok i sve zajedno izmiješati u multipraktiku par puta po jednu sekundu.
Oblikovati popečke i ispeći ih na ulju u tavi.
Krišku integralnog kruha namazati umakom, staviti salatu po želji poput rikule i na nju popečak te ga poklopiti s drugom kriškom kruha.
Fileti i odresci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: