Zagrijte maslinovo ulje u tavi pa na njega istresite Ledo Fitness mješavinu. Pirjajte oko 8 minuta, a potom dodajte nasjeckani češnjak i mrvljeni čili. Pirjajte još 2-3 minute pa skinite s vatre.
Dok se mješavina pirja, u drugom loncu skuhajte bulgur prema uputama na pakiranju.
Kad je bulgur kuhan, dodajte ga povrću u tavi. Polijte sve maslinovim uljem i svježe iscijeđenim sokom limuna te posolite. Sve dobro promiješajte.
Odmrznute filete lososa posušite papirnatim ručnicima. Zagrijte ulje u tavi. Filete položite u tavu sa strane kože i pecite oko 8 minuta, potom okrenite na drugu stranu i pecite još 5 minuta.
Meso ribe skinite s kože trgajući ga lagano vilicom na komade veličine zalogaja.
U tanjur poslužite povrtnu mješavinu s bulgurom, dodajte na vrh komade ribe. Nasjeckajte mladi luk na kolutiće i pospite. Na kraju još dodajte svježi peršin.
Fileti i odresci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: