Cezar salata s Ledo paniranim kozicama

Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na lim za pečenje dodaje zamrznute kozice i stavite na srednju visinu pećnice. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 220 °C bez ventilatora ili na 200 °C s uključenim ventilatorom, 13 do 14 minuta, uz jedno okretanje nakon 7 minuta pečenja.
    2. Baguette narežite na kockice pa ubacite u zagrijanu tavu. Prelijte maslinovim uljem te pospite solju, paprom i češnjakom u prahu. Pecite dok kockice baguettea ne postanu hrskave.
    3. U zdjelici pomiješajte grčki jogurt, nasjeckane kapare, koricu limuna, sok limuna i nasjeckani svježi peršin. Dresing dobro promiješajte.
    4. Iceberg salatu narežite na trake pa ih prebacite u veću zdjelu. Dodajte kockice baguettea, prelijte dresingom i sve promiješajte. Na kraju dodajte panirane kozice i nemojte miješati prije konzumacije.
    5. Gotovu salatu poslužite u manjim zdjelama. Svaku porciju pospite listićima Grana Padana.

Panirana riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!