Cezar salata s gamberima

  • 20 min
  • Jednostavno
  • Za 2 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Salatu operite i narežite na trakice zatim pomiješajte s prepolovljenim cherry rajčicama i jajima narezanim na kockice.
    2. Kruh narežite na kockice i popržite ga na žlici maslinova ulja u tavi pa izvadite.
    3. Napravite umak od jogurta, majoneze, senfa, limunovog soka, protisnutog češnjaka, soli i papra.
    4. Gambere isperite pod mlazom mlake vode, ocijedite i popržite na žlici maslinova ulja.
    5. U zdjeli pomiješajte povrće, pripremljeni umak i gambere.
    6. Na vrh salate stavite kockice prepečenog kruha i ribani parmezan te poslužite. 

Plodovi mora i rakovi

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!