Skuhajte rižu prema uputama s pakiranja. Smrznutu brokulu kuhajte u kipućoj posoljenoj vodi 8-10 minuta, dok ne omekša.
Junetinu narežite na trakice te je začinite soli i paprom. Pecite na ulju u tavi s debljim dnom na malo jačoj vatri uz redovito miješanje.
Kada je junetina velikim dijelom termički obrađena, izvadite je iz tave te u tavi propirjajte usitnjeni češnjak i đumbir 1 minutu. Vratite junetinu u tavu te dodajte vino, sojin umak, šećer te škrobno brašno prethodno razmućeno u 2 žlice hladne vode. Kuhajte dalje uz redovito miješanje dok junetina ne bude do kraja gotova. Tijekom kuhanja po potrebi začinite paprom.
Meso poslužite toplo uz kuhanu brokulu i rižu.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: