Smrznutu brokulu kuhajte u kipućoj slanoj vodi 8-10 minuta pa je procijedite.
Špagete kuhajte prema uputama s pakiranja.
Dok se špageti kuhaju, na maslinovom ulju na umjerenoj vatri pirjajte usitnjeni luk dok ne omekša. Zatim dodajte sjeckani češnjak i pinjole i popržite ih 1 minutu, pa dodajte tanko narezani koromač te nastavite s termičkom obradom dok malo ne omekša.
Luku i koromaču pridružite slane inćune pa dodajte i grožđice. Naposljetku dodajte kuhanu brokulu i tjesteninu, začinite soli, paprom i sokom limuna prema ukusu, dobro promiješajte i sklonite sastojke s izvora topline.
Poslužite odmah, po želji – s malo naribane korice limuna.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: