Riblji filet u hrskavoj panadi napravljen je od 100% komada ribljih fileta.
Filete oblikujemo te ih za super hrskavi doživljaj prekrivamo panadom od pšeničnog, kukuruznog i rižinog brašna.
Za ukusan i brz obrok u kojemu će uživati cijela obitelj proizvod jednostavno pripremite u pećnici!
LEDO RIBLJI FILET U HRSKAVOJ PANADI je nositelj ASC žiga koji potvrđuje da riba ovog proizvoda dolazi iz odgovornog uzgoja.
Hranjiva vrijednost | na 100g* | po obroku** | %PU*** |
---|---|---|---|
Energija | 955 kJ / 238 kcal | 1209 kJ / 289 kcal | 14 % |
Masti | 13 g | 16 g | 23 % |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1,0 g | 1,2 g | 6 % |
Ugljikohidrati | 19 g | 22 g | 8,5 % |
- od kojih šećeri | < 0,5 g | 0,6 g | <0,7 % |
Vlakna | 0,5 g | 0,6 g | |
Bjelančevine | 11 g | 14 g | 28 % |
Sol | 0,97 g | 1,2 g | 20 % |
Vitamin B12 | 0,68 µg | 0,81 µg | 32 % |
Pećnica: Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznuti proizvod. Proizvod pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na srednjoj visini na 220°C 25 minuta bez ventilatora ili na 200°C 25 minuta s uključenim ventilatorom, do zlatno žute boje i željene hrskavosti.