Panirani riblji štapići u zlatnoj panadi

Kuhajte s ovim proizvodom

Ledo panirani riblji štapići u zlatnoj panadi su  napravljeni su od 100% fileta aljaške kolje.

Nakon filetiranja, komade fileta oblikujemo u štapiće te ih paniramo u tekućoj panadi (tempuri) bez dodatka krušnih mrvicama.

Ovi štapići su izvor proteina, vitamina B12 i Omega-3 masnih kiselina, a pritom ne sadrže dodatna bojila, arome i pojačivače okusa.

Jednostavna i brza priprema u pećnici, airfryeru ili tavi, ove štapiće čini idealnim za nutritivno bogat, ukusan i hranjiv obrok.

LEDO RIBLJI ŠTAPIĆI U ZLATNOJ PANADI su ponosan nositelj MSC žiga koji potvrđuje da riba ovog proizvoda dolazi iz održivih izvora.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g* po obroku** %PU***
Energija 961 kJ / 230 kcal 1336 kJ / 319 kcal 16 %
Masti 12 g 17 g 24 %
- od kojih zasićene masne kiseline 1,0 g 1,4 g 7 %
Ugljikohidrati 19 g 26 g 10 %
- od kojih šećeri 0,7 g 0,9 g 1 %
Vlakna 0,9 g 1,2 g
Bjelančevine 11 g 15 g 30 %
Sol 0,98 g 1,37 g 23 %
Omega-3 masne kiseline (EPA+DHA) u 100g: 98 mg
Omega-3 masne kiseline (EPA+DHA) u 140g: 137 mg
*Nepripremljen proizvod
**Pripremljen u pećnici
***Preporučeni dnevni unos po pripremljenom obroku
Pretpakovina sadrži 1,5 obroka
Preporučeni unos za prosječnu odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)
Priprema

Pećnica: Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznute panirane riblje štapiće. Proizvode pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na gornjoj visini na 230°C oko 15 minuta bez ventilatora ili na srednjoj visini na 220°C 13-15 minuta s uključenim ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 10 minuta pečenja.
Tava (za 5 štapića): Uronite panirane riblje štapiće bez odmrzavanja do pola visine u vruće ulje i pržite oko 5-8 minuta u tavi, uz jedno okretanje tijekom prženja. Prilagodite količinu ulja i vrijeme prženja količini proizvoda koju pripremate. Izvadite prženi proizvod iz ulja i odložite na kuhinjski papirnati ubrus kako bi uklonili višak masti.
Friteza na vrući zrak/Air fryer: Zagrijte fritezu na vrući zrak na 180°C kroz 3 minute. Stavite zamrznuti proizvod u košaru (5 komada) i umtnite ju u prethodno zagrijanu fritezu. Pecite proizvod oko 8 minuta, dok ne postane hrskav i zlatno žute boje. Protresite košaru na polovici vremena pripreme. Prije konzumacije ostavite proizvod da odstoji 1 minutu. Ovisno o količini proizvoda koji pripremate te o jačini uređaja, prilagodite vrijeme pripreme.

Ledo svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke i ostaje ukusna i svježa kao na dan kad je ulovljena.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!