Sitno nasjeckajte luk i kratko popržite na zagrijanom maslinovom ulju.
Dodajte rižu i popržite 1 - 2 minute te podlijte bijelim vinom, pustite da alkohol ispari, a zatim povremeno podlijevajte vrućim temeljcem dok riža ne omekša. Kuhajte 16 - 18 minuta.
Odmrznute gambere operite pod mlazom vode i posušite papirnatim ručnikom. U posebnoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte listiće kadulje i kratko ih popržite.
Dodajte gambere i popržite 4 minute sa svake strane. Posolite i popaprite.
Prije kraja kuhanja u rižu dodajte gambere te umiješajte maslac, krem sir i parmezan.
Servirajte u tanjure i posipajte sitno nasjeckanim koprom.
Plodovi mora i rakovi
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: