Bečka štrudla od višanja s grizom

  • 60 min
  • Jednostavno
  • 2-3 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Servirati uz kuglicu sladoleda od vanilije

Priprema:

    Sastojci za 4 štrudle

    1. Zamutiti jaja, jogurt, šećer, griz, vanilin šećer, ulje i prašak za pecivo.
    2. Odmrznuti kore i rastvoriti ih pa jednu koru premazati smjesom, zatim ju poklopiti drugom korom. Tako namazati i drugu i treću koru, te na namazanu treću koru poslagati ¼ pakiranja višanja te ju zarolati.
    3. Postupak ponoviti još 3 puta.
    4. Preostalu količinu smjese preliti preko štrudli.
    5. Peći na 180 stupnjeva dok ne porumeni.

Voće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!