Riblji sendvič sa skušom

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo skuša filete odmrznite.
    2. Prepecite ih na grill tavi, izvadite sa strane, lagano posolite, popaprite i posipajte maslinovim uljem.
    3. Luk narežite na kolute, a mrkvu na tanke trakice.
    4. U zdjeli pomiješajte kapare, kisele krastavce nasjeckane na manje kockice, majonezu i kiselo vrhnje, začinite sa soli i paprom.
    5. Umaku dodajte filete skuše koje ste nakidali na komade i svježe nasjeckan peršinov list, nježno promiješajte.
    6. Raspolovite peciva i napunite ih sa komadima skuše u umaku, mrkvom i lukom.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!