Retro recept: Valjušci »Podravec«

  • 30 min
  • Jednostavno
  • Za 2 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Valjuške skuhajte u slanoj vodi, ocijedite i stavite u lim.
    2. Na maslacu malo popržite mrkvu izrezanu na štapiće.
    3. Kada mrkva malo uvene, dodajte je na valjuške.
    4. Dadajte i na kockice izrezani sir, pospite parmezanom, prelijte vrhnjem, pospite malo muškatnog oraščića i zapecite u pećnici.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!