Portugalska salata

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo kukuruz kuhajte 4-6 minuta, ocijedite od vode. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju i isperite hladnom vodom, dobro ju procijedite.
    2. Rajčicu i papriku narežite na kockice, a tunu ocijedite od ulja (sačuvajte ulje).
    3. Ledo mediteransku mješavinu propirjajte na maslinovom ulju (koristite ulje od tune) 6-8 minuta. Pustite da se ohladi.
    4. U zdjeli pomiješajte sve sastojke s kiselim vrhnjem, začinite sa soli, paprom i limunovim sokom. Salatu promiješajte i pustite da se dobro ohladi.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!